Az oldalt készítette: Puskás Tivadar Híradó Bajtársainkért Alapítvány | Minden jog fenntartva | Hibabejelentés: WEB-admin
Puskás Tivadar Híradó Bajtársainkért Alapítvány
Az Alapítványt a Fővárosi Bíróság 2006. december 13-i végzésével vette nyilvántartásba és minősítette közhasznú szervezetté. Képviselőnk: Halmai Ottó Az alapítvány célja: – a hivatásos, a szerződéses és a nyugállományú híradó katonák, honvédségi közalkalmazottak, és családtagjaik közösségi, szolidaritási, bajtársi érzését elősegítő, a hagyományok ápolását biztosító rendezvények támogatása; – a Magyar Honvédség Híradó Szolgálat fejlődését, történetét, annak egyes fejezeteit feldolgozó tanulmányok kidolgozásának segítése, azok kiadásának, terítésének biztosítása; – a Híradó Szolgálat tevékenységéhez kapcsolódó képzési tevékenységek támogatása; – rászoruló hivatásos, szerződéses, és nyugállományú híradó katonák, honvédségi közalkalmazottak, valamint özvegyeik eseti segélyezése.
Visszalépés a főoldalra Visszalépés a főoldalra
Az Alapítvány támogatása: Az Alapítvány kéri mindazon magánszemélyek és gazdasági társaságok támogatását, akik egyetértenek az Alapítvány céljaival.
A támogatás módjai: 1. Pénzösszeg felajánlása, melynek eljuttatása két módon lehetséges: postai készpénz átutalási megbízással az Alapítvány címére, vagy az Alapítvány folyószámlájára történő átutalással. 2. 2010. január 1-től a „Puskás Tivadar Híradó Bajtársainkért Alapítvány” jogosult a személyi jövedelemadót fizető állampolgárok adójának 1 %-ának gyűjtésére.